joi, 23 octombrie 2014

Give it a try!

     Cînd viața ia o întorsătură neaşteptată şi în loc de studii, serviciu, petreceri şi aventuri îți oferă probabil cel mai frumos job din lume - cel de mamă şi de soție, evident că nu ai cum să rămîi la fel şi apuci să faci lucruri noi, sau cauți ceva nou, ca să corespunzi cu noul statut de mamă şi soție.
     Eu dintotdeauna ştiam să gătesc zeamă, să pun roşii la marinat, dar mai ales, care e deosibirea între carnea  de pork şi cea de vită şi că pe cea de pork în cele mai multe cazuri trebuie să o îngheți înainte să o găteşti, pentru a fi mai moale şi bună. Dar niciodată nu am fost cu adevărat pasionată de gătit aşa cum sînt acum. Adun cărți de gătit de peste tot şi de la toți (mai ales de la vecini, cărora le-am luat toate cărțile). Şi dacă la cineva toată ziua răsună radioul sau tv-ul a muzică sau ştiri, atunci acolo unde stau eu, televizorul e pe unda gătitului de dimineață pînă mergem la culcare ( cu mici întreruperi pentru desenele animate pe care le priveşte  Maria-Andreea). Mă holbez toată ziua la diverse rețete din cărți, pe net, la tv... dar mai ales la Jamie Oliver - un tînăr bucătar englez cute, fîlfîit şi şîşîit)) ce...mmm te înnebuneşte cu gătitul lui pe care ai impresia că l-a practicat în toate viețile pe care le-a avut şi n-o să îi dispară îndemînarea pentru asta niciodată!
     Sunt o groază de lucruri pe care nu le ştiu despre prepararea mîncărurilor şi pe care ard de nerăbdare să le descopăr, dar deja mi-am pus verdețuri în ghiveciurile de pe pervazul bucătăriei şi abia aştept să crească şi să le pun în mîncărurile care voi învăța să le fac.
     Despre asta vreau să fie blogul meu, şi nu numai.
     Soooo, give it a try!

4 comentarii:

  1. Imi place foarte mult ideile tale si sunt deacord total cu cele spuse mai sus. Bafta mai departe!!! Astept retete noi

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru blog! Imi place si mie sa gatesc! Asteptam retete noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, Irina!
    Abia astept sa te citesc.

    Bafta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari, Irina. Imi place umorul din postarile tale. ;) Mult succes!

    RăspundețiȘtergere